středa 4. září 2019

Jak jsem pokreslila doodle artem náš obytný vůz

Vy všichni, co mě dobře znáte a sledujete mou práci, asi víte, že s sebou mám vždy nějaký ten poznámkový blok pro mé kresby. Proto mám trochu obavu, že si při pohledu na náš obytný vůz - Méďu řeknete, že už mi všechen papír došel.


Chci změnu - blog osobního rozvoje
I tohle by mohla být vtipná verze našeho příběhu. Rozhodli jsme se nějakou dobu cestovat po Evropě. My jsme však náš obytný vůz polepili zcela záměrně - je to taková jezdící ukázka mé práce. Zároveň způsob, jak se odlišit od jiných obytných vozů.

Samozřejmě nemalovali jsme přímo na auto... i když to by mohla být také velká zábava. Obrázky jsem nejdříve nakreslila v Procreatu (grafický software pro digitální kreslení) s Apple tužkou, upravili jsme to s Mikem ve Photoshopu (trvalo cca 25 hod.). Další krok - obrázky se přenesly na samolepicí fólií a pak jsme ji nalepili. 

Trvalo to cca 12 hod. a celé to tvořilo 6 dílů, které potřebovaly navazovat, což při nalepování byla fuška.Tisk jsme zadali do tiskárny a jelikož jsme měli zkušenost s nalepování, tak jsme si to nalepili sami. Můžete se domluvit v tiskárně o nalepí to tam. 

Výsledek vidíte sami a teď už jezdíme s Méďou po Evropě, ale byl i v Maroku. 

Chcete se podívat, jak to v reálu probíhalo? Podívejte se na naše video - timelapse.


Proč se náš obytný vůz jmenuje Méďa?
Obytný vůz jsme nazvali Méďa. Je to Hymer, podvozek má od Mercedesu - i proto Méďa. Je velký a pomalý kvůli své hmotnosti. Protože se na dlouhou dobu stane naším novým domovem na kolečkách, udělali jsme si to v něm útulné a barevné. Vždy se budeme moci schovat do jeho náruče.

 Rádi cestujete?
Stejně jako my jste se na nějaký čas rozhodli vyměnit stabilní betonové základy za podvozek na kolečkách? Na cestu se těšíte, ale obáváte se velké změny? Hledáte tipy a inspiraci?
Sledujte nás a sdílejte zážitky s námi!


Chci změnu - blog osobního rozvoje
Do kufru si přibalte i pastelky
Doufám, že i vy si s sebou na cestu přiberete kreslící blok a pastelky. Nemyslím pro děti, ale pro vás! Doodle art obrázky jsou rychlé a jednoduché. Zvládne je naprosto každý. Já jsem např. nakreslila pro nás logo, které zdobí i naše trička

Kresby i tzv. Doodle art jsou cesty jsou přímo ideální. Můžete si vést cestovatelský či motivační deník. Řádky s textem pak hravě doplníte o rychlé a vtipné sketche. Doma pak můžete deník doplnit i o vyvolané fotografie z cest. Bude to originální vzpomínka na vaše velké dobrodružství.

Chcete pokreslit či polepit váš karavan či obytný vůz?

Napište mi oživím a pokreslím i ten váš. Další dodávky již brázdí Evropu. Inspirujte se na mém Instagramu, kde poznámky budu využívat pro popisky zážitků z našich cest po Evropě.

Mějte se fajn 

Zdenka

Kresby: Zizitom
Instagram: Zdenkakresli
Blog o cestování: Život naplno
FB: Zizitom

1 komentář:

  1. No, tak tomu říkám originální obytňák – ten se vám asi jen tak neztratí! :) My už na něj taky šetříme, ale zatím se ještě musíme spokojit s dovolenou pod stanem. Ale ani tak nám to nevadí. Koupili jsme si teď nový rodinný stan, kde máme plno místa na nás i všechny naše věci, takže je to fakt komfort :)

    OdpovědětVymazat

Linkwithin.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...