pátek 13. září 2019

Jak jsem se seznámila s Méďou

Jak začala příprava na naši cestu? 8. dubna jsem na svém blogu napsala článek, jak se nejenom mě, ale i mému partnerovi otočil život. Co se dělo do teď? 

Uběhlo několik měsíců plných změn a různých zvratů. V květnu jsme vyrazili za
nákupem obytného vozu do Německa. Zvolili jsme obytný vůz Hymer a pojmenovali jej Méďa. Opravdu je to takový „méďa“, velký, pomalý, zejména do kopců, no zatím spolehlivý s velkou náručí a cítíme se v něm příjemně a bezpečně. Tak začala jeho příprava na velkou cestu.

Chci změnu - blog osobního rozvoje

V srpnu proběhla testovací jízda po Slovensku (naše zážitky si můžete přečíst v dalším článku), kde jsme si chtěli otestovat, jak se nám v něm bude žít, jak funguje plyn, topení a vůbec se společně trochu poznat. Chtěli jsme vědět, co upravit, doladit a co vše Méďa vydrží. Zkusit si, jak se pracuje a žije v malém prostoru. 
Chci změnu - blog osobního rozvoje
Co jsme se naučili? 
Podívejte se na moje sketchnouty aneb malůvky z cesty. Jaké to je oproti stereotypnímu životu, kdy jsme bydleli na jednom místě téměř 20 let a najednou být každý den někde jinde? Naše postřehy, radosti i nesnáze budeme sdílet na našem webu.


Chci změnu - blog osobního rozvoje
Co bude ještě unikátní na naší cestě?
Průběh cesty budu zaznamenávat ve formě vizuálních poznámek sketchnoting. Najdete v nich mé postřehy, myšlenky, ale i poznatky a zážitky z našeho dobrodružství. Můžete spolu se mnou kreslit – plánuji webinář, nebo jenom sledovat mé ilustrace. 

Máte možnost nás taky podpořit nákupem trička, jehož logo jsem nakreslila a mám z toho opravdu velkou radost. Snad i Vám udělá radost.


Naučíte se s námi spoustu nových věcí, možná i jinak přistupovat k věcem, které potřebujete pro život, co člověk skutečně pro život potřebuje, kolik nás takový život stojí, zda nás potká obávaná „ponorka“ a jak si s ní případně poradíme. Uvidíte, jak se sžijeme s Méďou a jak si poradíme s překážkami na naší cestě. Rozhodně se máte na co těšit.



Rádi cestujete?
Připojte se na náš facebookový profil, kde bude takový „miš maš“ z cest. Nebo milujete fotky? Sledujte náš Instagram

Natočili jsme i pár videí, jak z přípravy obytného vozu, tak i z našich cest. Začátkem září vyrážíme směr sever. Plánujeme navštívit země jako je Norsko, Finsko, ale i pobaltské země jako je Lotyšsko, Litva a Estonsko.

Máte tipy, kam se rozhodně podívat?
Napište mi do komentáře. Mé sketchnouty aneb vizuální poznámky můžete najít na profilu Zdenka_kresli.

Mějte se hezky
Zdenka

E-book: Kaizen - chci změnu 
Tréninky: www.edux.cz 
Youtube: Život naplno



Pokud se vám článek líbil, sdílejte jej a doporučte jej tak ostatním – děkuji. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Linkwithin.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...