pondělí 16. března 2020

Jak začít jednoduše kreslit? Tipy na Youtube kanály

Kde hledat inspiraci pro kreslení doodle art obrázků? Díky situaci, která se dotýká nás všech díky koronaviru, přináším tipy na kreslení rukou.  Taky jste doodle art jste naprosto propadli a hledáte další inspiraci pro zdokonalování svých kreseb? 

Skvělé na to jsou Youtube kanály, podívejte se i na mé starší videa na kreslení.

U sledování Youtube kanálů si skvěle odpočinete

Nechcete už ztrácet svůj drahocenný čas, který jste si pro kreslení vyhradili? Co si uvařit šálek kávy a v klidu si ho vypít u některého z Youtube kanálu, který se doodle artu věnuje?
Doodle art - mé plakáty a kresby na obytné vozy

Řada doodle artistů právě na Youtubu publikují své návody a vystavují svou tvorbu. Odkoukat kreslící techniky a přiučit se něčemu novému můžete právě tady.

Já Youtube kanály miluji! Zároveň si při nich odpočine moje ruka a zároveň neztrácím čas a učím se něco nového. 


Pokud přemýšlíte jak začít s vizuálními poznámkami, jak jednoduše kreslit panáčky, šipky, ikonky, zkuste můj videokurz Ovládněte sketchnoting. Kreslím taky pro děti, tvořím omalovánky, plakáty a učím je digitálně v programu Procreate. Moje doodle plakátky a omalovánky.


Tipy na ruční kreslení čehokoliv...

Kanál Doodle by Sarah je o kreslení rukou. Najdete zde řadu videí, na které je radost koukat. Doporučuji i jako inspiraci pro ty, kteří chtějí s doodle artem začít. Sarah vás inspiruje, jak kreslit ikonky a obrázky k různým událostem.

Mary Doodles vám ve svých videích ukáže tipy, jak stínovat, jaké fixy vybrat, aby výsledek byl dokonalý.

Kanál Easy drawings doporučuji začátečníkům, kteří chtějí kreslit, ale nevědí, jak na to.

Uniknout by vám neměl ani kanál Nicole´s Journal. Tady získáte tipy na kresby květin, ale i jiných obrázků.

Samozřejmě, že každý umělec chce tvořit vlastní tvorbu, k té se ale nejrychleji dostane přes tipy a rady těch, kteří už tvoří. Máte i vy tipy na šikovné Youtube kanály plné inspirace? Napište mi do komentáře své oblíbené Youtube kanály.

PS: Nechce se vám vymýšlet co kreslit? Připojte se do skupiny na FB: Zizitom, kde společně tvoříme např. vizuální abecedu, děláme kreslící výzvy či si sdílíme tipy na pomůcky na tvoření. 

Mějte se fajn,

Zdenka

FB: Zizitom
Instagram: Zdenka_kresli


Pokud se vám článek líbil, sdílejte jej a doporučte jej tak ostatním – děkuji.










Žádné komentáře:

Okomentovat

Linkwithin.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...