úterý 2. dubna 2024

Jak přetavit váš sen ve skutečnost: Otestujte metodu AIDA

AIDA je skvělým nástrojem nejen pro marketing, ale také pro každodenní život a osobní růst. Je to jako kreslený příběh, ve kterém se vy sami stáváte hlavní postavou a určujete, jakým směrem se váš příběh bude ubírat. 

Jaký význam se schovává za jednotlivými slovy?


  • Attention je ten první krok, kdy si uvědomíte, že chcete něco změnit nebo dosáhnout. Jako když poprvé zahlédnete nádhernou kresbu, která vás inspiruje zkusit to také.

  • Interest je moment, kdy se ponoříte hlouběji – začnete zkoumat, jak dosáhnout toho, co vás zaujalo. Je to jako když se rozhodnete naučit se kreslit postavičky a začnete hledat tipy a techniky, které vás přiblíží k cíli.

  • Desire je ta vášeň, která vás pohání vpřed. Vidíte před sebou všechny možnosti a začínáte snít o tom, jaké by to bylo dosáhnout svého cíle – vytvořit vlastní kreslený příběh, který by ostatní inspiroval.

  • Action je krok, který vše přetaví do reality. Je to moment, kdy vezmete do ruky tužku, přihlásíte se na webinář, nebo uděláte první tah na papíře. Je to chvíle, kdy začínáte svůj sen proměňovat ve skutečnost.

Kde a kdy vám AIDA pomůže?

Ať už se jedná o prodej, seberozvoj nebo kreativní tvorbu, AIDA vám může pomoci vést vás správným směrem. 

Zkuste tuto metodu využít třeba při plánování dalšího projektu, při telefonování, při obchodní schůzce nebo při realizaci osobních cílů.


Tip:
Když se chystáte na něco nového, rozdělte si cestu do těchto čtyř kroků. Postupně tak budete schopni věnovat každému kroku potřebnou pozornost a váš úspěch bude mnohem jistější.

Dne 24.9.2024 chystám ochutnávkový webinář na téma využití kreslených vzorů v různých oblastech od osobního rozvoje až po pracovní projekty. Přihlásit se lze zdarma na hodinu.

Přeji vám hodně štěstí na vaší cestě a těším se na vaše příběhy a zkušenosti! Jak se vám podařilo aplikovat AIDA? Napište mi do komentáře!

Krásný den, 

Zdenka

----------------------

Mé kurzy: https://edux.cz/webinare/
Zdarma: www.edux.cz/ke-stazeni
Instagram: Zdenkakresli
Facebook: Zizitom

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sketchnoting: Váš tajný nástroj pro úspěch

Sketchnoting: Váš tajný nástroj pro úspěch Představte si, že sketchnoting je kouzelný elixír, který byste našli v lékárně. Na etiketě by stá...