pátek 18. března 2016

Ať žije retro aneb s rande s vinylovou královnou

Cesta k úspěchu - blog osobního rozvoje
Pamatujete si ještě na staré vinylové desky? I když dětská léta jsou už dávno pryč, ale mám hezké vzpomínky z dětských let a ráda se k nim vracím. Občas mi připomínají, na co všechno jsem pozapomněla a vracejí mě ke starým aktivitám.

Gramodesky si už nepouštím a možná je to i škoda, ale o to větší zážitek jsme měla se setkání s Magdalénou  
Zemanovou. Jednoduše výlet do vzpomínek.
Kdo je Magdaléna Happyfeet Zemanová? Mladá energická podnikatelka, majitelka recordshopu Happyfeet a držitelka titulu Vinylová královna. Stala se hostem mého pokecu. Poslechněte si v energickém rozhovoru v podcastu úspěšných.

Jak Magdaléna v našem rozhovoru říká, že prodej gramodesek docela velký byznys. Retro jde dnes opravdu na odbyt. V jejím krámku byste našli gramodesky nejrůznějších žánrů i hodnoty. Ke všem kouskům má Magdaléna osobní vztah,  svou prodejní strategii proto zakládá na upřímnosti a srdcovém přístupu. 


Hlavní krédem Magdalény je ze všeho se nesesypat. Při práci ji pomáhají nejen nejbližší lidé, ale také láska k hudbě a zaujetí pro tento obor. Jako podporu prodeje využívá články, mnohem důležitější je pro ni osobní kontakt a doporučení.

Pokud přemýšlíte, zda jít či nejít podnikat, tak Magdaléna všem posluchačům vzkazuje, že je podnikání plné plusů a mínusů, pokud však do toho jdete s duchem a srdcem, mělo by to vyjít. Celý rozhovor si můžete vyslechnout zde nebo přes Youtube.


Závěrem: 
I když podnikáte v malém je důležité věnovat se mu s plným nasazením, srdcem a pokud se momentálně nedaří, hledat další a další cesty, jak uspět. Podnikání není jednoduché, ale důležitá je vnitřní motivace a víra ve vlastní produkt či službu. Plány a nápady jsou jedna věc, důležité je jít "do akce" a vytrvat!

Moje doporučení:   
Pokud zatím neuvažujete o podnikání, vezměte si podněty a inspiraci i pro svůj život. Hledejte co je zajímavé pro Vás v tomto příběhu, čím Vás oslovil, co se Vám líbilo. Z obchodního hlediska si pro sebe beru inspiraci - úžasný tah na branku, o kterém se tolik mluví u kurzů prodejních dovedností a to jsem viděla hned v praxi.


Mějte se hezky

Zdenka


Kurzy:
 
www.edux.cz 

Ebook
Kaizen- chci změnu
Podcast:
Zdenčin pokec - podcast úspěšných
Koučink:
 
www.kouc-koucink.cz

Užitečný článek? Podělte se o něj se svými známými na Twitteru, Facebooku a jinde. Děkuji. Připojte se k mým odběratelům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Linkwithin.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...