čtvrtek 7. prosince 2017

Dejte punc originality svým poznámkám

Chcete se naučit něco nového a zábavného? Pracujte jako obchodník a chcete být úspěšnější? Tvoříte větší projekt a hodil by se nadhled? Přednášíte jako lektor? Zkuste více kreslit a čmárat.

O co jde? 
Zkuste vizuální myšlení - sketchnoting. Máte námitky, že neumíte kreslit? Informace pro vás - stačí oprášit školské dovednosti. Jako děti jsme kreslili docela s radostí. Kreativita se s věkem vytrácí, což je škoda, protože přes 60% lidí lépe chápe, lépe si pamatuje i učí díky jednoduchým kresbám.


Chci změnu - blog osobního rozvoje
Chcete si to zkusit? Přijďte na workshop a můžete si to vyzkoušet na nečisto. Zkuste si pár video lekcí vizuálního kreslení doma. Třeba vás osloví a možná také ne. Když ano, budu se na vás těšit! Dejte text do ráměčků, využijte komunikační bubliny nebo řekněte to ikonkami.

Na workshopu se dozvíte spoustu zajímavých informací o sketchnotingu. K těm nejzajímavějším patří fakt, že ke kreslení talent nepotřebujete. 

Dozvíte se, jak nakreslit komunikační bubliny, šipky, odrážky, postavičky a rámečky. Je to tak jednoduché... a chytlavé! Vizuální poznámky mohou plnit i flipcharty na vašich poradách nebo je můžete využít pro nejkrásnější svátky v roce - Vánoce. 
Chci změnu - blog osobního rozvoje

Díky nim vytvoříte originální pozvánky na sváteční hostinu. Namalujte si vánoční stromečky a další obrázky. Obohaťte pohlednice o vaši kresbu. Pozvěte kamarády na oslavu... či vytvoříte atraktivní leták. A neomezené možnosti skečnoutingu využijte doma i v práci.

To, že vizuální poznámky využijete nejen při obchodních jednáních, poradách, studiu či výuce jazyků zjistíte sami velmi brzy. Můžete je využít pro vlastní změny např. formou vánočního přání. 

Jakmile se do toho dostanete, začne vás napadat, jak by skečnouting aneb vizuální poznámky mohl oživit to, co zrovna děláte. 

A zjistíte parádní věc. To, že možnosti jsou neomezené. 
Zaženete nudu. Zkrátíte si čekání na vlak. Krásně si při kreslení odpočinete. 

Chci změnu - blog osobního rozvoje

Co k tomu potřebujete? 
Minimálně vaše nadšení. Blok (edice Duhová kočka - Bobo blok) a tužka se najde vždycky. A YouTube aplikaci jste možná právě teď zavřeli s video s receptem pro dnešní večeři. Přijďte do kurzu a uvidíte a inspirujete se tím, co vytvořili ostatní.

Sledujete mě na Youtube - Jak nastartovat změnu nebo mé kresby můžete sledovat i na Instagramu.

Mějte se hezky 

Zdenka 

Koučink: www.kouc-koucink.cz 
E-book: Kaizen - chci změnu 
Instragram: Zdenkat

Tréninky: www.edux.cz 

Pokud se vám článek líbil, sdílejte jej a doporučte jej tak ostatním – děkuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Linkwithin.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...